Gids voor inclusief ontwerp in leer-, werk- en zorgomgevingen

Gids voor inclusief ontwerp in leer-, werk- en zorgomgevingen

Tarkett publiceert de gids 'Principes voor Human-Conscious Design', met daarin handvaten en richtlijnen voor een inclusief interieurontwerp. In dit artikel ontdek je wat de gids je leert en download je hem, kosteloos. 

Tarkett benadrukt dat niet alleen fysieke aspecten, zoals toegankelijkheid, van belang zijn bij het ontwerpen van een ruimte, maar ook mentale aspecten: hoe gebruikers een ruimte ervaren en hoe ze zich er voelen. Dit mentale onderdeel blijft vaak wat onderbelicht.

De inrichting van onze omgeving heeft echter een sterke invloed op de manier waarop we deze beleven, erdoor navigeren, ermee omgaan en informatie verwerken. Met name in de zorg, scholen en in werkomgevingen is het van belang hier rekening mee te houden.

Whitepaper: Gids voor inclusief ontwerp in leer- werk- en zorgomgevingen

De gids presenteert diverse oplossingen en biedt handvatten om ruimtes zo effectief mogelijk af te stemmen op zowel collectieve als individuele mentale behoeften.

Downloaden

Via deze pagina is het mogelijk om de gids, kosteloos, te downloaden. En hier lees je meer achtergrondinformatie over het onderwerp en de gids.   

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven