OCS Bachmann nieuwe partner Smart WorkPlace

OCS Bachmann nieuwe partner Smart WorkPlace

OCS biedt al ruim 20 jaar passende kabelmanagement oplossingen voor de werkomgeving. Deze expertise en ervaringen hoopt expert Frederike van der Schaaf te delen als nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Frederike van der Schaaf, Sales & Marketing Manager van OCS Bachmann, sluit zich aan als expert.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet OCS Bachmann voor de werkomgeving van de toekomst?

Het ontwerp en de functionaliteit van vandaag en morgen worden steeds meer bepaald door de veranderende wereld van werk. Opkomende trends zoals desk sharing en het clean desk concept wijzen op een toekomst waarin moderne en innovatieve vormen van samenwerking het dagelijkse werkleven zullen definiëren. De cruciale rol hierbij is weggelegd voor de infrastructuur, met name de stroom- en datavoorziening in gebouwen, kantoren en vergaderruimtes. De uitdaging ligt in het efficiënt inspelen op regelmatige herstructureringen, grensverleggende technologieën en nieuwe vormen van teamwork, zoals design thinking. Het is essentieel om de werkomgeving aan te passen aan deze evoluerende behoeften, waarbij zowel design als functionaliteit in harmonie moeten samenwerken om een dynamische en inspirerende werkplek te creëren.

De wereld van werk is aan het veranderen. Trends als desk sharing en clean desk concepten leiden de weg naar een toekomst waarin het dagelijkse werkleven wordt gekenmerkt door moderne en innovatieve vormen van samenwerking. De infrastructuur moet dit bijhouden, met name de stroom- en datavoorziening in gebouwen, kantoren en vergaderruimtes. De uitdaging hierbij is om zo efficiënt mogelijk in te spelen op reguliere herstructureringen, grensverleggende technologieën en nieuwe vormen van teamwork zoals design thinking.

Welke rol kan OCS Bachmann hierin spelen?

Het modulaire ontwerp van onze oplossingen biedt de mogelijkheid om aangepaste en flexibele configuraties te creëren, zelfs in kleinere hoeveelheden. Dit geeft u duurzame flexibiliteit voor uw data- en mediaverbindingen. Ondanks onze sterke focus op functionaliteit hebben we design niet uit het oog verloren. We begrijpen het belang van esthetiek en streven ernaar om niet alleen functionele, maar ook visueel aantrekkelijke oplossingen te bieden. Krachten bundelen in de elektrotechnische industrie. Hiermee verstevigt OCS BACHMANN haar positie als innovator van klassieke en nieuwe werkplekken.

De BACHMANN groep heeft strategische samenwerkingen met toonaangevende spelers op het gebied van elektrotechniek gespecialiseerd in gelijkstroom- en audio-videotechniek. En een samenwerking met specialist in de draadloze oplaadindustrie. Deze alliantie verenigt de technologieplatforms van beide bedrijven.

Waarom is het belangrijk voor OCS Bachmann om deel te nemen aan een platform als Smart WorkPlace?

We delen graag onze kennis en enthousiasme. Zo kunnen we samen nadenken over nieuwe mogelijkheden voor werkplekbekabeling. OCS BACHMANN is de partij voor elektrische aansluitpunten waarmee flexibel gewerkt kan worden. Van vloer tot plafond. Met een brede kennis en ervaring maken wij voor iedereen en elke werksituatie een unieke oplossing mogelijk. Bieden onze standaardproducten geen uitkomst, leveren wij graag maatwerk. Wij benaderen elk project persoonlijk en staan voor open communicatie. Dit brengt ons, samen met onze nieuwsgierigheid naar technologische ontwikkelingen, tot creatieve en praktische oplossingen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven