SWP Talks #60 Hospitality

Hospitality is een van de onderwerpen die ter grondslag staat aan een goede beleving op kantoor. In deze aflevering van SWP Talks spreken we dan ook met twee experts als het aankomt op dit onderwerp. Petra de West en Pieter van de Graaf.
Onder leiding van Suzan Schalkx geven Petra de West, Businessunit Directeur bij HEYDAY, en Pieter van de Graaf, Eigenaar van The Food Office, hun inzichten in alles wat hospitality betreft en welke invloed de verschillende generaties die momenteel op de werkvloer zijn daar op hebben.
Aandacht
"Hospitality gaat niet om mensen geven wat ze willen, het gaat om mensen iets bieden waarvan mensen niet wisten dat ze het nodig hadden." Zo luidde een quote van Petra de West in hun recent gepubliceerde whitepaper: 'Vier generaties, één beleving'. Deze generaties over een kam scheren kan volgens Pieter van de Graaf niet. "Het is lastig de generaties echt uit elkaar te halen op eten en drinken, generaties kenmerken zich zeker met eigen wensen. Maar toch zie je hier veel variatie in. Jongeren willen vaak duurzamere beslissingen maken, maar genoeg willen ook gewoon een stukje vlees, en oudere collega's soms weer andersom. Het is dus niet heel makkelijk te categoriseren"
Benieuwd naar de hele aflevering? Luister hieronder het volledige gesprek in deze SWP Talks Of luister op Spotify!