Alvero Kantoormeubelverhuur

Mechanisatieweg 8
4906 AE Oosterhout

T: 0162 447 337


Creëer een werkomgeving die met je meebeweegt

Momenteel verandert binnen vrijwel elke organisatie de werkomgeving. Van aard, van omvang, van plaats. De impact van o.a. het hybride werken is groot en veel organisatie hebben hier nog geen antwoord op. Want wat betekent dat voor de inrichting van de werkomgeving en in het bijzonder voor het kantoormeubilair? En hoe is dat over een jaar, of drie?

Of het nu gaat om een bureau voor een dag of honderden werkplekken voor jaren; Alvero regelt een werkende oplossing. We zijn uitgegroeid tot de grootste kantoormeubelverhuurder van Nederland en hebben vestigingen in Duitsland, België en Frankrijk. Alvero levert structureel flexibele oplossingen voor werkomgevingen aan bedrijven, overheden en high-end events.

Onze ambitie: kantoorinrichting helemaal circulair maken

Alvero is sinds haar begindagen onderdeel van de circulaire economie. Al ver voor de eeuwwisseling geloofden we in gebruiken in plaats van bezitten. Op korte én lange termijn. Dat zit in onze hele bedrijfsvoering. Dagelijks zien we hoe slimme oplossingen de werkomgeving stap voor stap circulair kunnen maken. Dat doen we door ten eerste zoveel mogelijk bestaand meubilair te gebruiken. Op meerdere locaties en in meerdere organisaties. Meubilair is gemaakt om aan te werken, niet om af te schrijven in een opslag. Hoe kunnen we meubels maximaal gebruiken? Door ze te managen en verplaatsen naar waar ze op dit moment nodig zijn. Door ze voor meerdere doelen in te zetten. Door alleen nieuwe te kopen als het echt niet anders kan. Door ze goed te onderhouden en zo hun levensduur te verlengen. En door op verantwoorde wijze te produceren en te scheiden. Meer gebruik, minder verspilling. Dat is circulariteit volgens Alvero.

Hoe Alvero meer dan twee miljoen meubels beheert

Om onze eigen vloot van meer dan 2.000.000 meubelstukken te beheren, ontwikkelden we in huis een beheersysteem op basis van RFID-technologie. Het geeft inzicht en overzicht. Alvero Meubel Management is ter beschikking gesteld aan onze opdrachtgevers. Handig bij grote aantallen en meerdere locaties. Elk meubel heeft een RFID-tag. Een handheld set scant en registreert alle meubels op korte afstand.

Alle gegevens worden opgeslagen in de cloud. Iedereen met toegang kan zien waar alle meubels staan. Altijd en overal. Een waterdicht systeem; tracking en tracing voor, tijdens en na het evenement.

Beweeg je mee?

Alvero zorgt dat je werkomgeving blijft meebewegen. Flexibel zijn heeft ons hier gebracht. Daar zijn we trots op. Zonder erbij stil te staan. Samen met onze klanten blijven we volop in beweging. Leveren we razendsnel oplossingen. En ondertussen kijken we vooruit. Zo zien we op tijd wat er beter kan aan een werkomgeving die constant verandert. Die beweging houdt ons scherp.

Alvero Kantoormeubelverhuur

De werkomgeving die met je meebeweegt.

Social Media

Linkedin   Youtube   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven