Brink Management / Advies

Postbus 2424
5600 CK Eindhoven

T: +31 (0)40 267 67 67


Brink Management / Advies benadert vastgoed in de meest ruime betekenis van het woord. Van ontwikkeling tot exploitatie, van bouw tot infra, van investering tot gebruik. Bij vastgoed denken veel mensen in eerste instantie aan een gebouw. De stenen. Het beton. Terwijl anderen meer de associatie zullen leggen met organisatieverbetering. Brink Management / Advies vindt dat wanneer vastgoed specifiek is afgestemd op de gebruiker het een organisatie vierkant kan ondersteunen in haar core business en haar doelstellingen.

Nieuws

 • Keep it cool!

  Keep it cool!

  Hoe reboard je na een korte staycation? Daarover schreef Manouk de Weert van Smart WorkPlace Partner Brink Management / Advies onderstaande blog.

 • Duurzaam gedragen, hoe doe je dat?

  Duurzaam gedragen, hoe doe je dat?

  Dit is het moment om door te pakken op het verduurzamen van de kantoren-vastgoedvoorraad. Dat stelt Annabel Jansen, Junior consultant bij Smart WorkPlace ...

 • Visie en roadmap voor anderhalvemeterkantoor

  Visie en roadmap voor anderhalvemeterkantoor

  Hoe implementeer je succesvol een anderhalvemeterkantoor? Smart WorkPlace partner Brink Management / Advies stelde een leaflet samen met een visie en een roadmap.

 • ‘Mijn huis als werkplek’

  ‘Mijn huis als werkplek’

  Hoe optimaliseer je thuiswerken? Finn Vossen, consultant bij Smart WorkPlace partner Brink Management / Advies, laat in onderstaande blog haar expertise als huisvestingsadviseur ...

 • Bekijk volledig nieuwsoverzicht

Social Media

Linkedin   Twitter   Youtube   

Naar het overzicht

Terug naar boven