Brink Management / Advies

Postbus 2032
3013 AK Rotterdam

T: +31 10 237 00 00


Het Kloppend hart van bouw, infra en vastgoed. Met onze management- en adviesdiensten, softwareproducten en financiële oplossingen houden we 360 graden zicht op alle bewegingen in de markt. Vanuit een integrale visie en aanpak. Daar zijn we mee begonnen in 1972 en sindsdien zijn we zo’n tweehonderdvijftig mannen en vrouwen sterk. Elk met een eigen aanvullend specialisme.

Met ons 360 graden zicht ondersteunen we onze opdrachtgevers bij het bewust bepalen van de juiste koers, vertalen dit naar een realistisch plan en zorgen voor concrete uitvoering daarvan.

Samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar slimme en innovatieve oplossingen om de ‘Stad van de toekomst’, circulariteit, en informatisering te realiseren en verder te ontwikkelen. De markt inspireren, daar worden we blij van. Om samen te werken aan de uitdagingen van de toekomst.

 

Bezoekadres: Kennedyplein 101, 5611 ZS Eindhoven Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   Youtube   

Nieuws

 • Keep it cool!

  Keep it cool!

  Hoe reboard je na een korte staycation? Daarover schreef Manouk de Weert van Smart WorkPlace Partner Brink Management / Advies onderstaande blog.

 • Duurzaam gedragen, hoe doe je dat?

  Duurzaam gedragen, hoe doe je dat?

  Dit is het moment om door te pakken op het verduurzamen van de kantoren-vastgoedvoorraad. Dat stelt Annabel Jansen, Junior consultant bij Smart WorkPlace ...

 • Visie en roadmap voor anderhalvemeterkantoor

  Visie en roadmap voor anderhalvemeterkantoor

  Hoe implementeer je succesvol een anderhalvemeterkantoor? Smart WorkPlace partner Brink Management / Advies stelde een leaflet samen met een visie en een roadmap.

 • ‘Mijn huis als werkplek’

  ‘Mijn huis als werkplek’

  Hoe optimaliseer je thuiswerken? Finn Vossen, consultant bij Smart WorkPlace partner Brink Management / Advies, laat in onderstaande blog haar expertise als huisvestingsadviseur ...

 • Toekomstbestendige gebouwen in een circulaire economie

  Toekomstbestendige gebouwen in een circulaire economie

  Op 13 maart organiseert Smart WorkPlace partner Brink Management/Advies samen met NEVAP, Metaalunie en De Bouwcampus de bijeenkomst ‘Toekomstwaarde vastgoed’. ...

 • Bekijk volledig nieuwsoverzicht

Naar het overzicht

Terug naar boven