Concession Europe

Mr P.J. Troelstrastraat 19
7522 BD Enschede


Concession Europe is gespecialiseerd in project meubilair en wand bekleding. Wij doen grootschalige inrichtingsprojecten, Europa wijd, en hebben al meer dan 2000 projecten binnen tijd en budget opgeleverd. Het gaat dan vooral om kantoren, appartementen en hotelkamers. We zijn het gewend om met GC's samen te werken aan projecten. Zo werkten we o.a. voor Google, Amazon, CMS advocaten, Arup, Microsoft, Danone, OLX, en vele anderen. Daarnaast werken we goed samen met architectenbureaus, designers en ingenieursbureaus en helpen we hen met onze kennis en ervaring. Ook aan onze kant hebben we architecten in dienst maar dan gericht op de technische aspecten van het meubilair.

Concession breidt uit en heeft nu ook een kantoor in Nederland dat de Benelux markt bewerkt en een deel van Duitsland. Daarnaast hebben we een kantoor in Zwitserland. Om onze klanten beter te bedienen zullen er ook in andere landen kantoren worden geopend. Het hoofdkantoor bevindt zich in Warschau, Polen.

Professioneel en duurzaam werken is voor ons een kernwaarde. Wij zijn in staat om projecten op te leveren volgens de standaarden van Breeam, Leed, Well en DGNB certificatie en helpen klanten bij het opstellen van de vereiste documentatie. Tevens zorgen wij ervoor dat elke klant het orderproces realtime kan volgen via onze Follow App op telefoon of tablet. Dat scheelt miscommunicatie en maakt het gemakkelijk om van waar ook ter wereld, het proces te volgen.

Onze kracht ligt bij de grotere projecten omdat dan onze organisatie, ERP systemen, vakbekwaam personeel, schaal en machinepark ten volle benut kan worden. Met 25 jaar ervaring, 250 medewerkers en een 5000m2 groot ultra modern machinepark kunnen wij meer dan 20 grotere projecten tegelijkertijd aan. Al het meubilair wordt voorzien van QR codes zodat de installatie ploeg precies weet waar wat thuis hoort. Ook als het gaat om een kantoorgebouw van 32 etages. Dat scheelt tijd en geld.

Onder de merknaam Yellow Acoustic brengen wij geklimatiseerde en akoestische telefooncellen, focuscabines en vergaderruimtes op de markt. Daarnaast ook multifunctionele room dividers en locker wanden. Deze producten kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant qua stijl en grootte.

Kortom, wij brengen capaciteit, kwaliteit en klanttevredenheid naar de markt!

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven