HNK

Hoogoorddreef 62
1101 BE Amsterdam

T: 020 -763 0300


HNK gelooft dat hoe beter jij je voelt op je werkplek, hoe beter jij je werk kunt doen. Daarom zijn onze 9 locaties er volledig op ingericht om jou te laten groeien – als persoon én als organisatie. Bij ons bepaal je zelf hoe jouw werkomgeving eruit ziet, afgestemd op de persoonlijke wensen van jouw organisatie. Of je nu een tailor-made office nodig hebt, een workspace for a day of een meeting room: HNK geeft je de ruimte die je nodig hebt, inclusief top-notch service.

Als onderdeel van NSI, hebben we meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector. Omdat wij onze gebouwen zelf in eigendom hebben, kunnen we de extra mile gaan voor onze huurders. Ook geeft het ons de kans om duurzame initiatieven uit te voeren, zonder afhankelijk te zijn van derden. Space at your service, desks on demand en een host die je bij naam kent. Het is hospitality met een hoofdletter ‘H’. En dat in je werkomgeving.

Stel je voor dat je een kantoor binnenstapt dat aanvoelt als je favoriete hotel lobby. Of een host die weet wat je nodig hebt, nog voor je dat zelf weet. Van vers gezette koffie tot de ruimte om je organisatie uit te breiden. Wij zorgen ervoor dat het jou en je team aan niets ontbreekt. 

Welcome to a new way of working.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven