LSa

Jan Leentvaarlaan 25
3065 DC Rotterdam

T: 010 266 00 44


De specialist op het gebied van organisatiegericht huisvesten

We noemen ons werk organisatiegericht huisvesten. Dat wil zeggen dat we aandacht hebben voor de organisatie zelf, de mensen die er werken én hun huisvesting. Zaken die continu in beweging zijn. Huisvesting sluit zelden op ieder moment naadloos aan bij wat de organisatie doet of bij wat de mensen in een organisatie nodig hebben. Dat proces begeleiden en ervoor zorgen dat het tóch allemaal klopt, is onze opdracht.

Samen met jou gaat LSa op zoek naar de voor jou beste plek en zorgen we ervoor dat deze er ook daadwerkelijk komt.

Projectmanagement - Organisatie advies – Huisvestingsadvies

Social Media

Linkedin   

Nieuws

 • Blog: Aandacht voor verandering

  Blog: Aandacht voor verandering

  Als bevlogen huisvestingsadviseur is Maud Willigers (LSA) niet alleen gefocust op de fysieke aspecten van de werkplek, maar ook op wat dit betekent voor de mensen ...

 • Hoe goed wordt jouw huisvesting benut?

  Hoe goed wordt jouw huisvesting benut?

  Er is veel te zeggen over de bezettingsgraad van kantoren. In deze blog van LSa gaat Dennis Stout in op de mogelijkheden van het meten van de bezettingsgraad.

 • Wat doet het met de mens?

  Wat doet het met de mens?

  LSa brengt huisvestings- en organisatievraagstukken terug tot de essentie: de mens. Het vakblad VG Visie sprak erover met Iris Jongeneel en Thomas de Ruiter.

 • Terug naar kantoor?

  Terug naar kantoor?

  Hybride werken is een experiment. Daarom moet een organisatie mensen meenemen in het ‘waarom’ van maatregelen. Dat stellen Joost Bonnema en Charlotte ...

 • Bekijk volledig nieuwsoverzicht

Naar het overzicht

Terug naar boven