NEWAS

Achterbonenburg 10
4116 BD Buren

T: 0344 571 444


Newas is in 2012 opgericht met een duidelijke missie. De aanpak van een maatschappelijk issue; de schaarste in rust en ontspanning voor werknemers en hiermee de groeiende behoefte aan herstel op het werk.

Onder het eigen label VITA Sentation biedt Newas faciliteiten voor maatwerkoplossingen. De  uitgebreide productportfolio biedt exclusieve powernapoplossingen, waaronder powernapstoelen, -bedden en -matrassen. Dankzij de integratie van de innovatieve FPS-ontspanningstechnologie in VITA Sentation concepten kunnen gebruikers hun herstelmoment geheel naar eigen behoefte vormgeven.

Newas adviseert organisaties en ondersteunt de operationele implementatie met de verzorging van presentaties, workshops, trainingen en praktische tools. Herstel op het werk is een thema dat in iedere bedrijfstak actueel is en bijzondere aandacht verdient. Het bedrijf is actief in office, healthcare, industry en sport. Newas ontwerpt en produceert al haar producten in eigen beheer en heeft haar hoofdkantoor en showroom in Buren (GLD).

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven