Rabobank

Postbus 17100
3500 HG Utrecht

T: 088 722 66 00

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

We zijn inmiddels actief in achtendertig landen met ruim 43.000 medewerkers (FTE). Wereldwijd focussen we ons op klanten in de food & agri-sector. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten met een breed assortiment aan financiële producten. Onze groep bestaat verder uit BPD, Obvion en DLL, waarmee wij aan onze klanten respectievelijk woon- en lease oplossingen bieden.

Het gaat ons om wat er in de samenleving speelt. Dat is waar onze missie Growing a better world together voor staat. Het verduurzamen van de manier waarop we leven, werken en voedsel produceren is de uitdaging van vandaag. Daarom richten we ons op drie grote wereldwijde transities: de voedseltransitie, klimaat & de energietransitie en inclusiviteit. We kiezen er ook voor om jaarlijks een deel van onze winst te investeren in de lokale gemeenschap voor een betere leefomgeving. Onze leden bepalen waar dit ‘coöperatief dividend’ naar toe gaat.

Vanuit onze coöperatieve mentaliteit werken we samen aan oplossingen waar iedereen beter van wordt. Goed voor onze klanten, de samenleving én de wereld om ons heen. We denken en helpen mee vanuit onze kennis van zaken. Dichtbij en digitaal. We benutten ons netwerk zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar beter maken. En we blijven ons financiële aanbod ontwikkelen zodat we daarmee oplossingen voorde uitdagingen van nu kunnen financieren. Waar deze te groot zijn om alleen aan te pakken, slaan we de handen ineen met klanten, partners, overheden en andere partijen. Want we geloven in de verbinding tussen overheid, samenleving en het bedrijfsleven om samen maatschappelijke thema’s aan te pakken.

Bezoekadres: Croeselaan 18 | 3521 CB | Utrecht

Thema's

Duurzaamheid

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven