Founding partner

Reworc

Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam


Reworc wil concreet sturen op het werkgeluk van medewerkers.

Oprichters en eigenaren Voogd en Devèrs zijn ervan overtuigd dat werk in de toekomst complexer en dynamischer wordt, en dat managers, ontwerpers en consultants meer dan ooit behoefte zullen gaan krijgen aan handvatten om daar sturing aan te geven. Om die reden richt de Reworc-software zich op diverse domeinen: werkstijl, werkritme, werkervaring en tot slot werkwaarden. “Die laatste raken rechtstreeks aan de bedrijfscultuur en aan de dominante manier van samenwerken”, aldus Devèrs. “Het is dus hele rijke content, die vaak zowel interessant is voor een Facilitair Manager als een HR-manager als een IT-afdeling.”

Reworc wil met de data uit de interviews bereiken dat mensen intrinsiek gelukkiger worden op hun werk en dat lukt alleen als je een gesprek aangaat met de medewerkers. Reworc maakt feitelijk een dialoog tussen de organisatie en de medewerkers mogelijk, door die laatsten een stem te geven over waar ze behoefte aan hebben en op welke manier ze productiever en gelukkiger kunnen werken.

Eelco Voogd noemt Reworc ‘het meest menselijk gerichte softwareplatform ter wereld om de totale workplace experience te optimaliseren’. “Het unieke van de Reworc-propositie is dat letterlijk álle medewerkers worden bevraagd en niet zoals veelal gebeurt een zeer beperkt deel van de medewerkers in een aantal focusgroepen. Reworc staat voor echte inclusiviteit en voor een echte menselijke benadering”, aldus Voogd.

Social Media

Linkedin   Youtube   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven