Sennheiser

Veluwezoom 5
1327 AA Almere

T: +31 (0)36 53 58 444

Wie is Sennheiser?

Sennheiser is een familiebedrijf, ongeveer 80 jaar oud en van oudsher bekend van de professionele draadloze microfonie. Maar Sennheiser levert veel meer: audiosystemen in de breedste zin van het woord. Oplossingen voor presenteren, draadloos vergaderen, touchless audio, hybride vergaderingen, hybride onderwijs (web lecture & lecture capture), rondleidingen, evenementen, enzovoort.

Wie zijn onze klanten?

Sennheiser richt zich op verschillende doelmarkten. Voor de divisie Business Communication is dat met name de corporate-wereld, educatie en publieke sector. Maar ook andere doelmarkten zijn interessant, zoals musea, kerken, culturele centra, etc.

Waar ligt onze focus?

De missie van Sennheiser is de eerste keus te zijn als het gaat om geavanceerde audio-oplossingen en het optimaliseren van werk- en leeromgevingen. Dit doen we met agnostische en audiotechnisch betere oplossingen voor toepassing in klasruimtes, collegezalen, vergaderruimtes, presentatieruimtes, etcetera. Samenwerken en leren worden makkelijker door betere communicatie en barrièrevrije informatieoverdracht via onze producten.

Oplossingen voor het onderwijs

  • De leraar wil les geven en zich niet met techniek bezighouden. Sennheiser levert audio-oplossingen waarmee de leraar de les kan starten en de studenten in de zaal en thuis de les probleemloos mee kunnen volgen.

  • De student met een gehoor- of andere uitdaging kan met Sennheiser-oplossingen de les meevolgen via haar/zijn eigen smartphone, gekoppeld aan een hoorapparaat, cochleair implant, oordopjes, etcetera. Een oplossing die de (onderwijs)instelling ontzorgt, die niet opvalt, die niet stigmatiserend is en die niet vereist dat de student op bepaalde stoelen plaats moet nemen.

  • De technische dienst van de universiteitscampus heeft geen tijd of middelen om elke ochtend alle collegezalen te controleren. Door slimme Sennheiser-software kan men centraal alle apparatuur monitoren en zelfs instellen.

Oplossingen voor het bedrijfsleven en publieke sector

  • De oplossingen van Sennheiser voor hybride vergaderingen waarborgen de spraakverstaanbaarheid. In combinatie met andere merken worden ook camera’s probleemloos aangestuurd, waardoor de participanten op afstand niet alleen perfect kunnen horen, maar ook kunnen zien wie er spreekt.
  • Voor presentatie- en andere ruimtes biedt Sennheiser draadloze microfoontechnologie, die volledig ontzorgt. Kennis van techniek is niet langer nodig.

Overig

Vraag ons als u een audio-vraagstuk hebt. Ook geven wij graag advies over hoe een ruimte het beste van AV kan worden voorzien, of hoe mensen beter inclusief gemaakt kunnen worden.

Social Media

Linkedin   

Thema's

Digitalisering

Naar het overzicht

Terug naar boven