SPIE Nederland

Postbus 1819
3600 BV Maarssen

T: +31(0)30 248 69 11


Strukton Worksphere is een technologiebedrijf actief in de gebouwde omgeving. Bouw en techniek vormen ons DNA, waarbij technologie een belangrijke component in bouwactiviteiten is.

Het bedrijf heeft als missie: prettige en gezonde werk- en verblijfsomgevingen voor iedereen. Hier ligt direct de link naar de samenwerking met Smart WorkPlace. We streven namelijk hetzelfde doel na. We verdiepen ons in de gebruikers en hun ‘customer journey’ en vertalen dit naar een gebouwde omgeving die hen altijd en overal optimaal faciliteert en de passende beleving geeft tijdens hun reis en verblijf. Dát is wat wij noemen ‘clever technology for modern life’.

De omgeving waarin we werken, reizen en verblijven is meer dan een opeenstapeling van beton, cement, stenen en installaties. Niet het gebouw, maar de beleving en behoefte van de gebruiker komt in het moderne leven steeds centraler te staan. En daardoor blijven gebruikers, of komen ze terug. Dat vinden klanten belangrijk. Technologie en digitalisering zijn belangrijke enablers hierin.

Begin 2022 liet moederbedrijf Strukton weten dat Strukton Worksphere overgenomen wordt door SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie. Strukton Worksphere zal verdergaan onder de naam SPIE.  

Bezoekadres: Computerweg 10-12, 3542 DR Maarssen Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven