STIEBEL ELTRON Nederland

Daviottenweg 36
5222 BH ’s-Hertogenbosch

T: +31(0)73-6230000


STIEBEL ELTRON Nederland B.V. is een dochteronderneming van het Duitse STIEBEL ELTRON GmbH concern. Dit familiebedrijf is inmiddels gegroeid tot een wereldwijd bedrijf.
Oprichter dr. Theodor Stiebel, startte in 1924 in Berlijn met het voornemen om producten te ontwikkelen en te fabriceren die energiezuiniger, veiliger en comfortabeler zijn. Dit doel streven wij nog steeds na. De productrange die wij in Nederland aanbieden omvat warmwater en warmtepompen.  STIEBEL ELTRON levert al sinds 1976 warmtepompen voor woningbouw en kleine utiliteitsbouw en heeft dus een enorm grote ervaring op dit gebied. STIEBEL ELTRON heeft als eerste in Nederland de warmtepompboiler met een TNO-gelijkwaardigheidscertificaat geïntroduceerd: een warmtepomp met een grote marktacceptatie, die inmiddels uitgebreid is toegepast in zowel de particuliere woningbouw als in grotere woningbouwprojecten voor de vrije sector.

Door jarenlange ervaring heeft STIEBEL ELTRON zich ontwikkeld als één van ‘s werelds meest succesvolle ondernemingen op het gebied van duurzame energiesystemen, zoals warmtepompen, ventilatiesystemen, zonnesystemen en elektrische warmwater-apparatuur.

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube   

Naar het overzicht

Terug naar boven