Sweco Nederland B.V.

De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt

T: +31 88 811 66 00


Sweco is Europa’s grootste architecten- en ingenieursadviesbureau

 Wij starten verandering samen

Samen met klanten en de kennis van 17.500 architecten, ingenieurs en adviseurs, stuk voor stuk vakidioten, creëren we slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering en het perspectief van een groene en duurzamere samenleving. Schouder aan schouder.

 Gebouwen en stedelijke gebieden

De stad van de toekomst begint in het nú. Dat betekent veel voor de ontwikkeling en realisatie van gebouwen en gebieden. Niet alleen verandert de wereld om ons heen in een rap tempo, ook stellen we zelf voortdurend andere en scherpere eisen aan hoe we straks willen wonen, werken, recreëren of ons verplaatsen. Het mag slimmer, groener en gezonder. Zonder druk te zetten op schaarse ruimte, materialen en grondstoffen. Deze opgave vraagt om veelzijdigheid. En expertise. Dat is wat Sweco biedt.

Uniek in veelzijdigheid: van bestemmingsplan tot ecologische voetafdruk

Sweco bundelt al deze facetten, om de basis te leggen voor waardevaste, fijne en gezonde gebouwen en gebieden. Of het nu gaat om ontwerp, techniek, realisatie, projectmanagement, vastgoedmanagement of slimme data toepassingen. Juist in het stedelijk gebied komt dit samen. Weinig ruimte en veel dynamiek vraagt om een hoge kwaliteit van de leefomgeving. In elke projectfase bieden we kennis en inzichten om deze kwaliteit te realiseren. Hierbij putten we uit kennis die verder reikt dan Nederland alleen. Denk aan houtbouw: een lichte en duurzame oplossing die zelfs de hoogte in kan. Of supersnelle railverbindingen die steden, boven- en ondergronds, aanzienlijk in bereikbaarheid en veiligheid verbeteren.

Duurzaamheid als rode draad

Dit verankeren we bij Sweco in de Werelddoelen voor duurzame ontwikkelingen (SDG’s). Het loopt als een rode draad door onze kennis, expertise en organisatie. Zo stimuleren we verandering en impact. Deze duurzaamheidsambities zijn leidend voor onze inhoud en staan ook aan de basis voor wat we zélf voor ogen hebben. Gedreven door onze ambities en onze mensen, die deze ontwikkeling als geen ander omarmen en uitdragen, zetten we stevige stappen.

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   Instagram   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven