Turner & Townsend

Rembrandt Tower Amstelplein 1 – Level 2
1096 HA Amsterdam

T: +31 (0)20 6580 060

Turner & Townsend is een internationaal, onafhankelijk adviesbureau dat ruim 25 jaar actief is in Nederland. Het kantoor richt zijn dienstverlening op de gehele gebouwde omgeving: kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, publieke gebouwen, industrie, infrastructuur en energie. 10.700 adviseurs wereldwijd werken samen met opdrachtgevers vanuit 120 kantoren in 50 landen om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan de leefomgeving.

Door het efficiënt managen van complexe programma’s en projecten zijn wij in staat om succesvolle resultaten te bereiken voor onze klanten. Behaalde successen in relatie tot projectdoelstellingen zoals het bereiken van erkende duurzaamheidsnormen, de levensduurverlenging van gebouwen, circulariteit, de invloed van een gebouw op de gezondheid van werknemers en de energie en CO2-reductie, delen wij wereldwijd.

Vanuit de kantoren in Amsterdam en Eindhoven, helpen ruim 130 medewerkers hun klanten om hun plannen en ambities te ontwikkelen en te realiseren. Samen bouwen we aan een duurzame samenleving.

Social Media

Linkedin   Twitter   Instagram   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven