Van Gogh Museum

Postbus 75366
1070 AJ Amsterdam

T: T: +31(0)20 5705 200


Missie

Het Van Gogh Museum maakt het leven en werk van Vincent van Gogh en de kunst van zijn tijd toegankelijk en bereikt zoveel mogelijk mensen om hen te verrijken en te inspireren.

Kernwaarden
Het Van Gogh Museum wil toonaangevend zijn, streeft naar excellentie en probeert te inspireren.

Visie

  • Het Van Gogh Museum streeft er naar om een van de meest toonaangevende en toegankelijke musea ter wereld te zijn, en streeft naar excellentie in al zijn activiteiten.
  • Het voornaamste doel van het Van Gogh Museum is het behoud en beheer van de collectie en deze toegankelijk en bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen, zowel in het museum als digitaal, zowel voor Nederlandse als internationale bezoekers.
  • Voor alle activiteiten in en om het museum staat de beleving van de bezoeker (zowel online als aan het museum) centraal. Het Van Gogh Museum moet een unieke, bijzondere en inspirerende ervaring zijn voor elke bezoeker.

Ambitie

Bovengenoemde kernwaarden en missie zijn de basis waarop het Facilitair Bedrijf zijn activiteiten baseert. Het Facilitair Bedrijf is verantwoordelijk voor alle huisvesting van het Van Gogh Museum. Zij zorgt dat de huisvesting en facilitaire dienstverlening zo goed mogelijk aansluit bij de bedrijfsprocessen en de (strategische) doelstellingen. Dit gebeurt op een duurzame en waar mogelijk op circulaire wijze.

Social Media

Twitter   Instagram   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven