Young Group


T: 0172-745085


Young Group is facilitair en huisvesting specialist van operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs.

 Young Group bestaat uit twee divisies: School Facility en Young Facility. Waar School Facility zich focust op het onderwijs en onderzoeksinstellingen, ligt de focus van Young Facility bij het wonen en werken.

Young Group is in 2008 opgericht en heeft sindsdien jarenlange ervaring opgedaan bij diverse scholengemeenschappen, vastgoed, overheden en kantoren. Door deze ervaring bestaat Young Group uit een hecht team met verschillende expertise gebieden binnen huisvesting en facilitair.

We maken ons elke dag hard om het hoge serviceniveau vast te houden, en te verbeteren. Daarnaast adviseren we dagelijks een groot aantal relaties op facilitair gebied. We zijn continu aan het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om onze klanten blijvend te verassen.

Bij Young Group staan drie kernwaarden centraal:

  • Verbindend

Onze klanten kunnen korte lijnen en vaste contactpersonen verwachten. In de hechte community van Young Group staat ontwikkeling en leren centraal zodat de opdrachtgever en medewerker maximaal kan profiteren van alle kennis die Young Group in huis heeft.

  • Deskundig

Met onze toekomstgerichte aanpak voorzien wij opdrachtgevers niet alleen in de vraag, maar zetten wij onze expertise in om mee te denken over de beste manier om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Young Group heeft zichzelf als doel gesteld de kennisleider te zijn met een specialisme binnen het onderwijs en vastgoed.

  • Gedreven

Gedrevenheid is een belangrijke pijler in de werving en selectie van medewerkers en in het maatwerk dat Young Group haar opdrachtgevers biedt. Met een hoge mate van productiviteit en flexibiliteit maken wij van elk project een succes, waarbij de lat elke dag hoger wordt gelegd door innovatie, procesoptimalisatie en kwaliteit voorop te stellen.

Bezoekadres: De Entree 234, 1101 EE Amsterdam Google Maps

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven