Zens

High Tech Campus 85
5656 AG Eindhoven

T: +31 40 218 0088


Zens – Empowering Freedom!

Bij Zens zijn we pioniers, experts. Sinds 2011 verleggen we keer op keer de grenzen van (slim) draadloos opladen. Gestart vanuit een focus op consumentenproducten (waarbij we onder andere een partnership hebben met Apple) is deze basis de afgelopen 10 jaar verder uitgebouwd met slimme oplossingen om ook organisaties het gemak en de vrijheid van draadloos opladen op de werkplek te laten ervaren. Daarmee de workplace experience een impuls gevend.

Met ons kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven zijn we gevestigd in het hart van één van Europa’s slimste regio’s. Door continu te blijven pionieren en voorop te lopen in technologie, kunnen we oprecht zeggen dat onze oplossingen een stukje vrijheid opleveren. Empowering Freedom!

Met het Zens Desk Management System – in 2020 geïntroduceerd- bieden we een smart office-oplossing aan waar zowel de Facility Manager als alle eindgebruikers blij van worden. Referentieklanten zoals Just Eat Takeaway.com in Amsterdam, VodafoneZiggo in Utrecht en Maastricht, en bijvoorbeeld ook PwC in Oslo ervaren dagelijks dat ze met slechts één tool een betere werkplek kunnen bieden, data-gedreven inzichten kunnen opdoen en kosten kunnen reduceren.  

Zo werkt het Zens Desk Management System

Met het Zens Desk Management System krijg je als Facility of Workplace Manager feitelijk inzicht in de werkplekbezetting op jouw kantoor. Met het intuïtieve Zens Dashboard kun je jouw werkplek-bezetting analyseren. Voor het hele gebouw of een specifieke zone of afdeling.  Op ieder moment van de dag of juist over een bepaalde historische periode. Zo kun je je werkplek optimaal inrichten en kosten besparen op huur, facilitaire kosten zoals schoonmaak en energie. En je vermindert ook nog eens je CO2-voetafdruk.

Naast fact-based inzicht en kostenbesparingen helpt het Zens Desk Management System je ook om de medewerkerservaring te verbeteren. Naast het dashboard, bestaat het systeem ook uit een zogenaamde Zens Smart PuK; een draadloze oplader mét een top notch bewegingssensor die we voor je inbouwen in iedere werkplek. De draadloze oplader zorgt voor extra gemak op de werkplek en de bewegingssensor verzamelt in real-time anonieme gegevens over de bezetting van je werkplekken. Door draadloos opladen aan te bieden bij elke werkplek, hoeven medewerkers geen kabels meer mee te nemen naar kantoor en hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over een lege batterij. Dat geeft medewerkers meer vrijheid en het verhoogt de productiviteit.

No barriers!

Het Zens Desk Management System werkt zonder gebruik te maken van het IT- of wifi-netwerk van je organisatie. Het systeem maakt gebruik van NB-IoT-technologie van Vodafone. Dit betekent dat er geen extra kosten zijn voor gateways of routers en dat maximale veiligheid is gegarandeerd. Easy as that!

In het kort:

  • Ontdek wanneer en welke werkplekken het meest worden gebruikt
  • Krijg fact-based inzicht in de bezettingsgraad van je kantoor
  • Ontdek trends in het gebruik van je werkplekken
  • Bespaar op facility kosten, zoals schoonmaak
  • Verbeter de vitaliteit van je medewerkers door middel van een subtiele visuele nudge in de ingebouwde draadloze oplader


Zo kun je de werkplek beter inrichten, kosten besparen en de werknemerstevredenheid verhogen. En dat is win-win voor iedereen!

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   Instagram   Youtube   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven