1 november 2017: De Nationale Conferentie Gebouw Automatisering 2017

 1 november 2017: De Nationale Conferentie Gebouw Automatisering 2017

De Nationale Conferentie Gebouw Automatisering wordt op 1 en 2 november gehouden. Namens Measuremen en RoyalhaskoningDHV spreken respectievelijk Vincent le Noble en Hans Besselink. 

De Nationale Conferentie Gebouw Automatisering biedt sterke voordelen door kennisoverdracht over de ontwikkelingen in de gebouwautomatiseringssector. Hoe verandert de technologie de bouw- en vastgoedsector? Wat is de impact van technologie op de strategie van de investeerder? Hoe verdien je als stakeholder aan gebouwautomatisering? Wat is de rol van een Systeem Architect? Dit zijn slechts enkele thema’s die tijdens de conferentie aan bod zullen komen.

Naast bekende sprekers zoals Hans de Boer (VNO NCW), Doekle Terpstra (UNETO-VNI), John Post (Topsector Energie) en Zef Hemel (Universiteit van Amsterdam) zijn er veel interessante presentaties door experts uit de sector, die u concrete kennisoverdracht rond gebouw automatisering bieden. Communicatie, Internet of Things, certificering, verduurzaming, commissioning, datascience en rendement zijn enkele steekwoorden voor de gepresenteerde kennis.

Gedetailleerde informatie over het programma vind u hier. Voor de lijst met deelnemende partners, klik hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

woensdag 1 november 2017permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven