21 februari 2018: Overleven in de digitale wereld centraal tijdens Work Hackathon

21 februari 2018: Overleven in de digitale wereld centraal tijdens Work Hackathon

feb22

Wordt het tijd om in een steeds meer digitale wereld na te denken over waar wij staan en wat er over blijft van de analoge wereld? Daarover gaat de tweedaagse Work Hackathons in Amsterdam op 21 en 22 februari.

The Work Hackathons staan open voor iedereen die werkt op het snijvlak van techniek, architectuur, design, kunst en wetenschap. Tijdens de tweedaagse Hackathon wordt een 35-koppige denktank gerealiseerd.

Analoge overlevenden

Het onderwerp eind februari is hoe te bestaan als analoge overlevenden, overweldigd door de groeiende digitalisering. Producten worden gepersonaliseerd door op elk punt hun gebruikers te kennen. Alles dat kan worden gedigitaliseerd, zal worden gedigitaliseerd. Van fietsen tot auto's, en verwarming van het huis tot het voedsel dat we eten, als ze nog niet volledig te verbinden zijn, zullen ze snel zijn. We vertrouwen op een verbonden toekomst waarin elke ervaring bijdraagt ​​aan het hele systeem.

Design

De overgebleven, gedigitaliseerde objecten worden met elkaar verbonden, waardoor ons leven en werken eenvoudiger en gezonder wordt, maar er komen kwesties aan de orde met betrekking tot privacy en veiligheid. Hoe meer virtueel verbonden we zijn, des te meer we verlangen naar echte menselijke connecties. Hoeveel van onze fysieke wereld willen we digitaliseren en hoe kunnen we de digitale wereld 'analyseren'? In tegenstelling tot de gemeenschappelijke toekomstvoorspellingen van een digitale toekomst kan Design de kracht zijn om nieuwe toekomstverhalen te creëren!

Smart WorkPlace team

Ook Smart WorkPlace wil meedoen aan deze Work Hackthon. De inhoud past helemaal bij waar Smart WorkPlace voor staat. Meld je aan als je interesse hebt via fred@smartwp.nl. Kijk hier voor meer informatie.  

Bron: Work Hackathon

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

woensdag 21 februari 2018permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven