11 april 2018: Lunch & Learn voor grip op de digitale werkplek

11 april 2018: Lunch & Learn voor grip op de digitale werkplek

Op 11 april organiseert IT-performance specialist Ymor een Lunch & Learn voor werkplekbeheerders om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen op het gebied van digitale werkplekken.

De sessie staat in het teken van de uitdagingen waar bedrijven tegenaanlopen, zoals controle krijgen over de kwaliteit bij geoutsourcete werkplekken, of grip houden op de performance van de werkplek voor, tijdens en na migraties. De Lunch & Learn start 11 april om 11:00 uur op het kantoor van Ymor te Utrecht.

Tijdens de lunch leren werkplekverantwoordelijken aan de hand van korte presentaties hoe zij meer grip kunnen krijgen op de performance en veiligheid van de digitale werkplek.

De presentaties worden gegeven door Nexthink, gespecialiseerd in werkplekmonitoring, en door ervaringsdeskundige Van Oord. Van Oord is een van de grootste baggermaatschappijen ter wereld en heeft Nexthink succesvol ingezet tijdens een migratie naar Office365 en Windows 10. Na de presentaties is er ruimte om kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten, onder het genot van een geheel verzorgde lunch.

Programma

11.00 uur

Welkom
Introductie deelnemers en Ymor 

11.10 uur

The Nexthink solution
David D’Agostino, Sr. solutions consultant at Nexthink (Engelstalig)

11.40 uur

Van Oord klantcase 
Rob Buijtendijk, Manager IT Change & Lean Sensei bij Van Oord

12.10 uur

Lunch
Met tijd voor vragen en netwerken

13.30 uur

Einde


De Lunch & Learn van Ymor vindt plaats op woensdag 11 april op het kantoor van Ymor op de Ptolemaueslaan 70 te Utrecht. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Bron::Ymor

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

woensdag 11 april 2018permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven