AT Osborne nieuwe partner met hart voor vernieuwing

AT Osborne nieuwe partner met hart voor vernieuwing

Vakidioten met een missie. Zo omschrijven Osborners zich graag. Kees Rezelman (foto) stelt AT Osborne graag voor als nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Waarom is een platform als Smart WorkPlace voor AT Osborne een belangrijke factor om in te participeren?

AT Osborne heeft gekozen om partner van Smart WorkPlace te worden om twee redenen. Wij zijn met vele collega’s actief in de gezondheidszorg en in het onderwijs. De  werkomgeving van artsen, verpleegkundigen en ondersteunend personeel is in verandering; de traditionele werkomgeving ontwikkelt zich tot een shared workplace. Ook in het (hoger) onderwijs zijn veel ontwikkelingen op het gebied van de (fysieke en virtuele) werkomgeving, campusontwikkeling en mobiliteit  te verwachten.

Welke kansen ziet AT Osborne in de werkomgeving van de toekomst?

De komende veranderingen in de werkomgeving worden niet alleen ingegeven door een lage bezettingsgraad of kostenbesparing. Naast passende huisvesting vraagt de werkplekinnovatie om een integrale oplossing waarbij de werkcultuur, mobiliteit en ICT op elkaar zijn afgestemd. 

Welke rol ziet AT Osborne daarin voor zichzelf?

AT Osborne is een vooruitstrevend adviesbureau in zowel de zorg als onderwijs. Samen met onze opdrachtgevers en Smart WorkPlace willen wij meewerken aan de ontwikkeling van het nieuwe werklandschap in deze beide sectoren zodat het werkplekconcept voor docenten, artsen, verpleegkundige en ondersteunend maximaal bijdraagt aan het succes van onderwijs- en zorginstellingen en ziekenhuizen. In onze visie gaat de werkomgeving verder dan de fysieke werkplek in een gebouw. Het gaat wat ons betreft veel breder; dus zaken als mobiliteit, connectivity, slimme gebouwen, woon/werken, duurzaamheid, etc spelen daarbij een rol.

En hoe ziet de campus van morgen eruit?

AT Osborne is als consultant actief bij de meeste universiteiten in de Benelux. Onze ambitie is om begin 2019 een mooi congres te organiseren over de campus van morgen. Alle relevante issues komen aan de orde, dus ook SWP. Wij willen graag met de founders en directie van SWP verkennen in hoeverre samenwerking mogelijk is. Dat daar bij de ‘campus’ breder wordt dan de universitaire campus is prima.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven