“The Real Estate Industry is no longer about Real Estate”

“The Real Estate Industry is no longer about Real Estate”

Soms kom je spot-on artikelen tegen. Experts die op het juiste moment de juiste spijker op zijn kop slaan. Antony Slumbers deed dat. Valt vastgoed uiteen in 1000 services?

Vastgoed is een van de elementen van de werkomgeving. De fysieke asset. Het fysieke object dat steeds intelligenter wordt. Vaak vol gestopt met sensoren. ‘Huisvesting’ is de term vanuit Gebruikersperspectief. Dienend aan het primaire proces. En eindgebruikers hanteren veelal het woord ‘ruimte’. Om te werken, te denken en te ontmoeten. Vastgoed-as-a-Service, Huisvesting-as-a-Service en Ruimte-as-a-Service hebben een verschillend vertrekpunt en doel.

In zijn artikel ‘Space as a Service: The Trillion Dollar Hashtag’ voor het Amerikaanse legt Antony Slumbers uit wat de toekomst van vastgoed, huisvesting en ruimte zal zijn. Welke maatschappelijke en technologische ontwikkelingen gaan de verhouding tussen de drie veranderen? En hoe ontstaat WorkPlace-as-a-Service?

Om de kracht van Antony’s visie volledig te handhaven leveren wij u hierbij de directe link naar zijn (engelstalige) artikel.

Bron:  
Foto: Gensler

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven