Frederik van Steenbergen

Frederik van Steenbergen

Sprekers SWP SWP.

Functie:Partner / Workplace Strategist
Organisatie:YNNO

Frederik is gespecialiseerd in Nieuwe Manieren van Werken. Met gevoel voor de impact van de werkomgeving op het gedrag van mensen begeleidt hij organisaties, afdelingen, managers en medewerkers. In eerste instantie bij de visievorming, om vervolgens aan de hand van deze visie het project te definiëren.

Hij doet dit in de rol van proces- of programmamanager, trainer of inhoudelijk adviseur. Hij stuurt voornamelijk op de integrale, holistische aanpak van de projecten en neemt zowel de huisvesting als het gedrag van de mensen in beschouwing de digitale werkomgeving. Hij pakt ingewikkelde situaties op een ingenieuze manier aan en komt hierdoor altijd met het ‘alternatief’. Frederik studeerde Architectuur, Bouwmanagement en Vastgoedbeheer aan de Technische Universiteit Delft.

‘Ik hou me bezig met Krav Maga en schaken. De doelgerichtheid en het strategisch denken gebruik ik om directies, project- en stuurgroepen uit te dagen. Ik gebruik de werkomgeving als instrument om de organisatie te veranderen. Ik probeer het totaal te overzien en besteed aandacht aan de gedrags- en IT vraagstukken die bij het verandervraagstuk horen. Dát is werkplek-verandermanagement. Zo help ik organisaties met hun visie en strategie en met het realiseren van een optimale nieuwe werkomgeving.

Naar het overzicht

Terug naar boven