5 november 2020: ISS Innovation Day 2020

 5 november 2020: ISS Innovation Day 2020

Op donderdagmiddag 5 november organiseert Smart WorkPlace partner ISS van 13.00 tot 17.30 uur een inspirerende innovatiemiddag voor klanten en relaties.

Het full online event staat volledig in het teken van innovatie en gaat in op relevante thema’s als workplace management, data en technologie, duurzaamheid en gezondheidsmanagement. 

Keynotes in de hoogste versnelling

Van workplace management naar vertical farming en van data science naar gezondheids-management. Gitte Andersen (ISS/SIGNAL), Leon van Duijn (PlantLab), Juan Venegas (Growth Tribe) en Christoph von Oldershausen (Movement24) delen in korte tijd met u de kansen en mogelijkheden.

Game on!

Leren gaat sneller als het leuk is. Gedragsverandering vindt sneller plaats als het beoogde gedrag leuker is. Dus maakt ISS er een spel van. Game on! Tijdens verschillende sessies laat ISS u ervaren wat co-creatie en innovatie is en wat het kan betekenen voor uw eigen werk. 

Marketplace

Maak kennis met kleine en grote innovatieve front runners en katalysatoren en laat u verrassen door hun verhaal. 

Meet – Engage – Exchange

Ontmoet elkaar en deel perspectieven, ervaringen en oplossingen in de dagelijkse uitdagingen op het gebied van workplace management, workplace experience, employee engagement, en sustainability om uiteindelijke de beste werkplek voor het beste talent te creëren.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar communicatie@nl.issworld.com met als subject ‘Ik ben geïnteresseerd in de ISS Innovation Day 2020’.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 5 november 2020permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven