Founding partner

ISS Facility Services

Postbus 115
3454 ZJ De Meern

T: +31 (0)30-24 24 344


ISS is wereldwijd marktleider op het gebied van facility services. ISS is actief in meer dan 45 landen en door de gedeelde ervaring kan ISS haar diensten internationaal aanbieden. Volgens de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP), is ISS nummer 1 op de lijst van beste outsourcingsbedrijven wereldwijd. ISS biedt tal van services, waaronder integrated facility services, cleaning services, catering services en, technical services.

ISS Facility Services heeft zich in Nederland de afgelopen jaren ontwikkeld naar een IFM-dienstverlener, waarbij zij ernaar streven om zoveel mogelijk self-delivery dienstverlening te bieden. ISS is onderdeel van een wereldwijd netwerk dat in meer dan 45 landen actief is en is in staat om op zowel global als lokaal niveau dienstverlening te leveren.

Purpose
ISS wil mensen en plaatsen verbinden om de wereld beter te laten werken. ISS gelooft er in dat mensen de omgeving maken en deze omgeving ook de mensen 'maakt'. Van strategie tot en met bedrijfsvoering wordt samengewerkt  met klanten om plaatsen in te richten die werken, denken en geven. Zij kiezen voor ISS, omdat zij een werkomgeving creëren, beheren en onderhouden die het leven eenvoudiger, productiever en leuker maakt.

 
Service performance
Service performance is een zeer belangrijke hoeksteen van de ISS-servicestrategie. In combinatie met het operationeel vakmanschap is dit een belangrijke reden voor klanten om voor ISS te kiezen.

Customer purpose
Bij ISS komen de klanten eerst. Wij leveren onze diensten lokaal, regionaal en wereldwijd aan klanten met specifieke waardeproposities. Wij richten ons op wat onze klanten individueel nodig hebben en willen. We bouwen een langdurige samenwerking op met klanten die onze benadering op dienstverlening waarderen.


People empowerment
De internationale slogan van ISS is: People make Places. ISS blinkt uit in people management, wat ervoor zorgt dat ISS het beste kan leveren in haar dienstenaanbod. ISS verkleint de risico's bij haar klanten door het leveren van leiderschapsvaardigheden, HR, trainingen en opleidingen en inzicht in de arbeidswetgeving.

OneISS
ISS streeft als wereldwijd actieve organisatie naar ‘consistency over the globe’ in werkprocessen, concepten en structuren. De lokale inrichting van de dienstverlening wordt daarbij aangepast op de cultuur en mate van volwassenheid van het facility management van het betreffende land, evenals op de behoeften van de lokale klant. Zo is er, naast het aanbieden van wereldwijde concepten, ook ruimte voor lokale differentiatie. Bijvoorbeeld in het aanbieden van verschillende cateringconcepten


Meer informatie op www.nl.issworld.com

Bezoekadres: Rijnzathe 8, 3454 PV De Meern Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven