11 maart 2021: Sessie over gedistribueerd werken

11 maart 2021: Sessie over gedistribueerd werken

Hoe ziet de wereld van gedistribueerd werken eruit en wat zijn de implicaties daarvan voor het bedrijfsleven en de economie? Dat komt aan de orde tijdens de Vitra Sessie van Smart WorkPlace partner Vitra op 11 maart.

Met de Vitra Sessies bouwt Vitra voort op de Vitra Summit van oktober 2020. Met het nieuwe format – korte digitale sessies van 90 minuten – beantwoordt Vitra het hele jaar door de vele prangende vragen die zijn ontstaan sinds de pandemie vorig jaar de wereld trof. De sessie zijn een combinatie van ontwerpverhalen en presentaties van experts, gesprekken, productnieuws en praktische tips voor individuen en bedrijven.

De eerste sessie verkent de wereld van gedistribueerd werken en de implicaties daarvan voor het bedrijfsleven en de economie. Het is niet gemakkelijk om iemands gedrag ingrijpend te veranderen – noch voor organisaties, noch voor individuen. De crisis heeft ons geleerd dat werk op een meer flexibele manier kan worden uitgevoerd dan voorheen werd gedacht, wat ons de kans geeft om het bedrijfsleven opnieuw te evalueren. En dus vragen veel bedrijven en particulieren zich nu af: is gedistribueerd werken een vluchtig fenomeen, of permanent? En zodra we de keuze hebben tussen werken op afstand of weer naar kantoor gaan: welk model van werken is het beste voor mij, mijn personeel en mijn bedrijf? Deze eerste Vitra-sessie over gedistribueerd werken is bedoeld om deze vragen te beantwoorden.

Meer informatie over de Vitra Sessies vindt u hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 11 maart 2021permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven