Lekker opladen zonder opladen…

Lekker opladen zonder opladen…

Hoe kun je duurzaam letterlijk en figuurlijk je batterij opladen tijdens je vakantie? Vattenfall zette daarvoor drie routes uit in Nederland, inclusief laadpalen.

Veel Nederlanders willen erop uit deze zomer. Uit onderzoek van het NBTC* is 7 van de 10 Nederlanders van plan op vakantie te gaan. Van hen wil 45 % in eigen land blijven. En dat is helemaal niet vreemd, want er is voldoende te zien en te beleven! Vattenfall zocht een aantal routes voor je uit langs de mooiste, meest bijzonder of culinaire plekken. Snel, schoon en stressvrij genieten, dankzij een dekkend netwerk van laadpalen door het hele land.

Lekker opladen zonder opladen…

Lekker opladen zonder opladen…

Lekker opladen zonder opladen…

Op vakantie in eigen land met de elektrische auto

Het aantal elektrische auto’s in Nederland groeit snel en dat is goed nieuws voor het klimaat. In 2020 was bijna een kwart van alle gekochte auto’s in Nederland geheel of gedeeltelijk elektrisch. De laadinfrastructuur wordt ook razendsnel uitgerold tot zo’n 64.000 laadpunten, dat is 28 % meer dan het jaar ervoor.** Gelukkig maar, want in 2030 rijden er naar verwachting 1,9 miljoen EV’s in Nederland.

* Bron: Nederlands bureau voor Tourisme en Congressen
** Bron: Rapport Verdienpotentieel Elektrisch Vervoer 2020 Ontwikkelingen in de Nederlandse EV-sector

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven