Breng je stem uit op de CSU Smart Solution of the Year Award

Breng je stem uit op de CSU Smart Solution of the Year Award

De genomineerde innovaties zijn bekend! Stemmen op je favoriete Smart Solution kan tot 26 maart. Op wie stem jij?

Tijdens de WorkPlace Xperience Gold Party op 16 april wordt de winnaar van de eerste CSU Smart Solution of the year 2024 bekend gemaakt.

CSU Smart Solution

Innovaties in de slimme, duurzame en gezonde werkomgeving verdienen de aandacht. Deze innovatieve producten en concepten leveren een grote bijdrage aan de vitaliteit en arbeidsproductiviteit van de gebruiker. Welke innovatie gaat er dit jaar vandoor met deze prijs? Hieronder zie je de 5 gekozen nominaties. Lees hier alles over de genomineerde solutions.

Belimo EDPV

Belimo heeft een nieuw intelligent ventiel ontwikkeld. Dit ventiel kan bij grote gebouwen dynamisch druk regelen op verdieping- of strangniveau en is in staat om het drukverschil constant te houden op een ingesteld setpoint. Deze innovatieve oplossing is een must-have om het energielabel van gebouwen sterk te verbeteren.

The BubbleFlush

De BubbleFlush is 's werelds eerste milieuvriendelijke toiletreinigingssysteem, dat gebruik maakt van de natuurlijke kracht van water. Het gepatenteerde ultrasone systeem produceert krachtige luchtbellen om kalk en vuil moeiteloos te verwijderen. Het vervangt het gebruik van dagelijkse en periodieke schoonmaakmiddelen en past perfect in chemievrije reinigingsprogramma's.

Esylux aanwezigheidssensor

KNX-aanwezigheidssensor met zes geïntegreerde sensoren in één apparaat voor de regeling van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Deze aanwezigheidssensor meet in een ruimte zowel de luchtkwaliteit (VOC = vluchtige organische componenten), luchtvochtigheid, temperatuur, lichtwaarde, geluid (akoestiek) en aanwezigheid (passief infrarood detectie). De aanwezigheidssensor bespaart zo het gebruik van meerdere afzonderlijke oplossingen.

Bamboi hygienepapier

Bamboi streeft ernaar een positieve impact te hebben op het milieu door een duurzaam alternatief te bieden voor traditioneel toiletpapier. Dit doen ze met hun innovatie, bamboe hygiëne papier, gemaakt van 100% snelgroeiende en verantwoord geproduceerde bamboe. Bamboi is FSC® gecertificeerd, chemicaliën vrij, klimaatneutraal, biologisch afbreekbaar en hypoallergeen. Bamboi is zacht voor mens én milieu.

KÖHL AIR-SEAT

We zitten te veel en bewegen te weinig. Zitten staat nu bekend als het “nieuwe roken” en kan leiden tot asymmetrische rugklachten. Mede door het gebruik van mobiele apparaten wordt de leeftijd waarop personen klachten ontwikkelen steeds jonger. Om dit te voorkomen heeft KÖHL de AIR-SEAT ontwikkeld. Het in de zitting van een bureaustoel geïntegreerde 2-kamer luchtkussen bevordert door het uitbalanceren bij het zitten multidimensionale microbewegingen en traint door de frequente spanningswisselingen ook de dieper gelegen rugspieren. Rugpijn en andere rugklachten worden voorkomen en de houding wordt geoptimaliseerd.

Wie verdient jouw stem en komt in aanmerking voor deze felbegeerde award? Breng snel je stem uit!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven