Founding partner

ISS Facility Services

Postbus 115
3454 ZJ De Meern

T: +31 (0)30-24 24 344


ISS is wereldwijd marktleider op het gebied van facility services. ISS is actief in meer dan 50 landen en door de gedeelde ervaring kan ISS haar diensten internationaal aanbieden. Volgens de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP), is ISS nummer 1 op de lijst van beste outsourcingsbedrijven wereldwijd.We bieden tal van servieces, waaronder integrated facility services, cleaning services, catering services, technical services en property services.

Missie en visie
ISS wordt de beste serviceorganisatie van Nederland. Onze missie is gebaseerd op de strategie The ISS Way en is in het Engels als volgt geformuleerd: Service performance facilitating our customers purpose through people empowerment. De belangrijkste elementen van deze missie zijn service performance en customer performance.


Service performance
Service performance is een zeer belangrijke hoeksteen van de ISS-servicestrategie. In combinatie met het operationeel vakmanschap is dit een belangrijke reden voor klanten om voor ISS te kiezen.

Customer purpose
Bij ISS komen de klanten eerst. Wij leveren onze diensten lokaal, regionaal en wereldwijd aan klanten met specifieke waardeproposities. Wij richten ons op wat onze klanten individueel nodig hebben en willen. We bouwen een langdurige samenwerking op met klanten die onze benadering op dienstverlening waarderen.


People empowerment
De internationale slogan van ISS is: The Power of the Human Touch. ISS blinkt uit in people management, wat ervoor zorgt dat ISS het beste kan leveren in haar dienstenaanbod. ISS verkleint de risico's bij haar klanten door het leveren van leiderschapsvaardigheden, HR, trainingen en opleidingen en inzicht in de arbeidswetgeving.

ISS op nummer 1 in de MT-500
ISS Facility Services is in 2017 uitgeroepen tot de nummer 1 in de categorie ''Catering, schoonmaak, beveiliging'' van de MT-500 Beste bedrijven van Nederland op basis van de prestatie-indicatoren klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Op de ranglijst van 500 beste bedrijven noteert ISS een 63e plaats in.

Meer informatie op www.nl.issworld.com

Bezoekadres: Rijnzathe 8, 3454 PV De Meern Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven