Founding partner

Measuremen

Vijzelstraat 77-2
1017 HG Amsterdam

T: +31 20 370 47 34


Measuremen zet zich in om wereldwijd de werkomgeving te verbeteren. Dit doen zij met het uitvoeren van bezettingsgraadmetingen, activiteiten analyses, maar ook met de inzet van sensoren, camera technieken en gedrag analyserende apps. De data die hiermee verzameld wordt levert inzichten die niet alleen kosten kunnen besparen op huisvesting, maar vooral ook onderbouwing levert voor veranderingen waarmee de mens en haar persoonlijk welbevinden centraal staat. Door de vertaling te maken naar organisatiedoelstellingen zijn aantoonbaar betere beslissingen te nemen om zo de werkomgeving te verbeteren.

Measuremen is actief over de hele wereld en heeft kantoren in London, Brussel en Sydney. Measuremen werkt voor grote internationaal opererende bedrijven en instanties, daarnaast kiezen vele hogescholen en universiteiten voor de oplossingen om daadwerkelijk gebruik van de werkomgeving in kaart te brengen. Daarnaast is Measuremen een logische keuze voor adviesbureaus die de verzamelde data gebruiken om hun veranderaanpak te onderbouwen.

Actief betrokken is Measuremen bij verschillende verenigingen en netwerken. Naast International Facility Management Association (IFMA) en CoreNet Global, is Measuremen lid van verschillende lokale verenigingen zoals Facility Management Nederland (FMN) en Facility Management Australia (FMA). Kennisplatforms zoals Innovatie werkplaats Healthy Workplace, Kenniskring Optimalisatie van Huisvesting, maar ook het internationale Workplace Evolutionaries zijn speelterrein voor de gedreven professionals van Measuremen.

Met de nominaties van FD Gazellen Awards (afgelopen 4 jaar oprij) en Deloitte Technology Fast 50 en de participatie in het nieuwste platform Smartworkplaces zet Measuremen de trend naar verdere groei en innovatie binnen het werkterrein. Deze jonge dynamische organisatie bestaat uit vele Young Professionals en kenmerkt zich door de ‘WorkHard PlayHard’ mentaliteit met maar een doel: wereldwijd de werkomgeving verbeteren.

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven