29 oktober 2020: Finale eerste editie challenge ‘The Future of Healthy Work’

29 oktober 2020: Finale eerste editie challenge ‘The Future of Healthy Work’

Wie wordt de winnaar van de eerste challenge ‘The Future of Healthy Work?’ Dat wordt op donderdagmiddag 29 oktober bekendgemaakt tijdens een speciaal online event.

Bij de challenge ‘The Future of Healthy Work’ gaat het erom wie de grootste positieve impact maakt op de mentale en fysieke gezondheid op werk. De challenge ‘The Future of Healthy Work’ is een initiatief van zeven partijen: Smart WorkPlace, TNW, Menzis, Royal HaskoningDHV, Strukton, TOPdesk en SAS. De initiatiefnemers realiseren zich dat ‘healthy work’ een vrij breed begrip is dat bestaat uit verschillende componenten. Daarom willen ze inzichtelijk maken welke innovatieve partijen oplossingen bieden voor die componenten en die koppelen aan de deelnemende partijen.

De kick-off van de challenge was op 13 februari tijdens WorkPlace Day 2020. De challenge leidde na de lancering tot de definitie van vijf factoren die de meeste impact hebben op de mentale en fysieke gezondheid op de werkplek: employee wellbeing, employee engagement, people analytics, office space efficiency en smart buildings. Uiteindelijk besloten 77 organisaties de challenge aan te gaan.

Een van de sprekers bij het online event is Owen Zachariasse van Smart WorkPlace partner JLL. Zijn bijdrage gaat over wellbeing in de workenvironment. Zachariasse is sinds 1 april 2019 Lead Consultant Workplace Strategy bij JLL. Zachariasse helpt vastgoedgebruikers hoogwaardige en toekomstbestendige werkplekconcepten te realiseren die productiviteit en welzijn ondersteunen.  Bovendien heeft Zachariasse met zijn uitgebreide ervaring op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en Health & Wellbeing standaarden, zoals WELL, een holistische benadering voor het creëren van hoogwaardige en toekomstbestendige werkplekken. Zelf formuleert hij het als volgt: “Mijn visie is dat effectieve werkplekken veel verder reiken dan de ruimte op zich.” 

Naast Zachariasse zijn er tijdens het online event bijdragen van René Groot Koerkamp van Menzis (De trap naar gezondheid) en Sven Evertz van Antea Groep (De gezondheidswaarde van een gebouw berekend vanuit sensordata). Moderator van het event is Herman Knevel.

Aan het eind van het event, dat van 15.00 tot 16.30 uur duurt, wordt de winnaar van de eerste challenge ‘The Future of Healthy Work’ bekendgemaakt. Deelnemers kunnen tijdens de conferentie hun stem uitbrengen op een van de drie finalisten: Saberr, WPA en Healthy Workers.

Wilt u deelnemen aan het online event challenge 'The Future of Healthy Work' click dan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 29 oktober 2020permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven