Van iedere tafel een gezonde, actieve zit/sta (thuis)werkplek maken

Gezond werken is zowel op kantoor als thuis belangrijk. Smart WorkPlace partner Humanscale speelt hierop in met de QuickStand Eco, die van iedere tafel een gezonde, actieve zit/sta (thuis)werkplek maakt.

QuickStand Eco is eenvoudig te installeren en te verplaatsen en kan zonder noemenswaardige inspanning in hoogte worden versteld, zodat er snel gewisseld kan worden tussen staand en zittend werken. Op kantoor, maar natuurlijk ook thuis.

QuickStand Eco is er voor een laptop, één beeldscherm of twee beeldschermen naast elkaar. In wit en zwart.  De minimalistische en elegante zit/stahulp neemt weinig ruimte in beslag zodat er zoveel mogelijk bladruimte overblijft en kan een gewicht van maximaal 15,9 kg aan. Omdat de QuickStand Eco bedoeld is voor gebruikers van uiteenlopende lengtes kan het werkblad bijna 50 centimeter in hoogte worden versteld. Een zelfblokkerend mechaniek staat borg voor ultieme stabiliteit en functionaliteit.

Deze betaalbare en gezondheid bevorderende oplossing past naadloos in vrijwel elke werkomgeving. Op kantoor en op de thuiswerkplek.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven