CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace lanceren acht masterclasses

Gezondheid en geluk in de werkomgeving zijn welhaast de sleutelwoorden voor de werkomgeving van de toekomst. Hierover hebben CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace acht inspirerende masterclasses gemaakt.

Op 26 januari komt de eerste masterclass online, van Simone Leenders. Bekijk de masterclass hier.

In navolging van de webinar ‘Is vastgoed de sleutel voor wellbeing?’ van vorig jaar oktober, hebben CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace nieuwe waardevolle informatie over de invloed van de werkomgeving op het welzijn van medewerkers toegankelijk gemaakt.

In een serie van acht masterclasses komen diverse Workplace, Real Estate en Facility Management-experts aan het woord. Elke masterclass wordt gehost door een thought leader in een bepaalde discipline. De informele educatieve video’s uit de serie zijn tijdens een koffiebreak te bekijken, de duur is namelijk ongeveer vijftien minuten. Bovendien zijn ze ‘on demand’ beschikbaar.

Vanaf dinsdag 26 januari wordt elke twee weken op dinsdag een nieuwe video gelanceerd. Houd de sites van CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace in de gaten voor de aankomende video’s.

Sociale cohesie

De eerste masterclass wordt gegeven door Simone Leenders en heeft het onderwerp ‘Sociale cohesie bij werken op afstand’. Simone Leenders is specialist in conceptuele huisvestings- en organisatievraagstukken. Aan de hand van recent onderzoek en diverse praktijkvoorbeelden behandelt ze de volgende vragen:

  • Wat betekent sociale cohesie nou eigenlijk?
  • Wat kun je doen om in deze tijd sociale cohesie te behouden en te versterken?

De masterclass van Simone Leenders is hier te zien.

Vul het Remind Me-contactformulier in om tijdig over de komende masterclasses te worden geïnformeerd.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven