Op weg naar een werkplekstrategie van wereldklasse

Op weg naar een werkplekstrategie van wereldklasse

Hoe kunnen bedrijven zich aanpassen aan het hybride werken? Dat onderzoekt Smart WorkPlace partner Planon in de whitepaper How to build a workplace strategy?

De werkplek van vandaag is niet alleen een paar muren en deuren, maar een geheel van middelen die verschillende relaties tussen mensen aansturen en begeleiden. Hoe kun jij jouw mensen de juiste combinatie van kantoorruimte, met de juiste omgevingskwaliteit en de juiste diensten bieden? Dit kun je niet volstaan met een eenmalig besluit. Het gaat ook zeker om een continu proces.

Managers die werkafspraken maken, hebben voor een te lange periode moeten afgaan op hun instinct in plaats van op bruikbare data. Met een werkplekstrategie van wereldklasse wordt dat anders, omdat je zicht krijgt op data en besluiten – waarover je context en perspectief kunt beschikken. En dit allemaal heeft een positief effect op jouw mensen en nog vele andere aspecten.

In dit whitepaper onderzoeken we hoe bedrijven zich kunnen aanpassen aan het hybride werken. Het Engaging Workplace Model bevat vijf niveaus die je stap voor stap op weg helpen naar een duurzame en slimme kantoorwerkplek.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven