Eerste Partners Workplace Xperience bekend!

Eerste Partners Workplace Xperience bekend!

Langzaam maar zeker maken we ook via onze socials steeds meer partners bekend. Deze partners zullen aanwezig zijn op de Workplace Xperience 14 en 15 maart 2023. Hier delen zij hun  hun kennis, projecten, innovaties en demonstreren praktische voorbeelden in een circulaire en duurzame hub.

De eerste partners zijn dus al bekend. Zo zijn deze week Aquablu , Officebooking, Cisco, Rever Interieurprojecten en CSU Cleaning Services bekendgemaakt via LinkedIn. Vorige week zagen we al de bekendmaking van ISS Nederland, Heijmans, SPACEWELL, HEYDAY Facility Management en Coöperatie VGZ.

Kennisoverdracht en innovatie

De WorkPlace Xperience showt projecten, innovaties en demonstreert praktische voorbeelden – voor en door gebruikers van de werkomgeving. Ontmoet 1500 decisionmakers die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital, Workplace Management en Real Estate. Ontmoet Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers. De WorkPlace Xperience is de jaarlijkse landingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie voor de werkomgeving van morgen. Middels het presenteren van praktische voorbeelden, workshops, rondetafelgesprekken, Xperience cirkels en een Innovatieboulevard kun je als partner jezelf presenteren voor een hoogwaardig publiek.

Zet vandaag de stap naar een duurzame en gezonde werkomgeving voor de gebruiker van morgen en word partner van WorkPlace Xperience.

 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven