Werkomgeving van morgen centraal in nieuw platform

Werkomgeving van morgen centraal in nieuw platform

Na een pilotperiode van enkele maanden introduceert Smart WorkPlace Founding Partner ISS Facility Services in Nederland officieel het nieuwe Nederlandse kennisplatform ServiceFutures.

Dit kennisplatform biedt nieuws, trends en de laatste inzichten over workplace experience. Thema’s als Facility Management, Service Management, people management en outsourcing in relatie tot een veranderende werkomgeving vormen de rijke inspiratiebron voor dit nieuwe platform.

Brede doelgroep

Het platform is bedoeld voor facility professionals, real estate managers, HR-managers, procurement managers en iedereen die betrokken is bij het vakgebied van Facility Management en Service Management. Op het platform is nu al enkele tientallen artikelen te vinden. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos abonneren op het platform en ontvangen dan een wekelijkse update met nieuwe artikelen.

Lancering op 18 januari

ServiceFutures wordt tijdens het relatieseminar “Visie op Groei” op 18 januari in CitySense Utrecht officieel gelanceerd door Chief Marketing Officer ISS Group Peter Ankerstjerne. Ankerstjerne is wereldwijd verantwoordelijk voor het internationale ServiceFutures-platform, waaraan Nederland nu haar eigen “couleur locale” toevoegt. Ankerstjerne zal een lezing verzorgen over zijn nieuwste publicatie "The Future of Work, Workforce and Workplace". 

Whitepapers

Het kennisplatform bevat naast verschillende artikelen, ook blogs, interviews met experts, video’s op locaties en uitnodigingen voor de meest inspirerende evenementen binnen het vakgebied. Specifiek voor de Nederlandse markt wordt een aantal op de Nederlandse markt gerichte whitepapers ontwikkeld.

Bron: ISS

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven