Alklima Mitsubishi nieuwe partner Smart WorkPlace

Alklima Mitsubishi nieuwe partner Smart WorkPlace

Smart WorkPlace mag een nieuwe partner begroeten: Alklima bv/Mitsubishi Electric.

Mitsubishi Electric kent drie principes: Integriteit en Fairness, vanuit wereldwijd perspectief zaken doen en spiritueel en materieel de maatschappij verrijken met behoud van de natuur. Deze principes passen heel goed bij de visie van Smart WorkPlace. Via haar dealer Alklima is Mitsubishi Electric actief in Nederland.

In de Milieuvisie 2021 is de langjarige milieuvisie van de Mitsubishi Electric Group beschreven. Hierin kijkt het bedrijf vooruit naar het jaar 2021, het jaar van het honderdjarig jubileum van Mitsubishi Electric. Via een breed scala aan geavanceerde technologieën en grote deskundigheid streeft ook Mitsubishi Electric naar een beperking van de CO2-uitstoot, stimulering van recycling, vermindering van afval, en bescherming van de biodiversiteit.

Alklima bv/Mitsubishi Electric heeft een duidelijke visie op hoe duurzaamheidsdoelstellingen moeten worden gerealiseerd: door verticale integratie binnen de bouwkolom. Om de integrale aanpak te laten slagen gelooft Alklima bv/Mitsubishi Electric - naast de reeds bestaande hoogwaardige technologie productinnovaties - in de kracht van sociale innovatie. “Van de succesvolle innovaties wordt 75 procent bepaald door sociale innovatie. Sociaal innoveren is niet anders dan slimmer organiseren, samenwerken en aansturen. Een voorbeeld hiervan is dat voor het Wattz-in concept er ook met andere leveranciers wordt samengewerkt zoals ABB en Zehdner om tot een totaalproduct te komen”, aldus Alklima bv/Mitsubishi Electric.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven