Tips over creatievere werkomgeving in wekelijkse podcasts

Tips over creatievere werkomgeving in wekelijkse podcasts

Organisatiepsycholoog Adam Grant bezoekt bijzondere werkplekken en maakt daarover wekelijks podcasts. Zijn doel is om gebruikers tips mee te geven om de werkomgeving mooier te maken.

We brengen een kwart van ons leven op het werk door, maar we denken weinig na over hoe we het beter kunnen maken. Organisatie-psycholoog Adam Grant wil daar verandering in brengen. Hij neemt je mee naar onconventionele werkplekken om zo op de ideeën te komen die we allemaal kunnen gebruiken om de werkomgeving zinvoller en creatiever te maken.

Sinds eind februari maakt Grant wekelijkse een aflevering van WorkLife die hij als podcast op iTunes en Spotify zet. In meeslepende interviews die zowel op een opmerkelijke werkplek als in de studio plaatsvinden, brengt Grant zijn observaties tot leven en destilleert hij bruikbare inzichten in een toegankelijke stijl.

Grant is onder andere schrijver van de boeken Originals, Give and Take en Option B, dat hij samen met Facebook’s COO Sheryl Sandberg schreef. "We brengen een kwart van ons leven door in ons werk. Deze show gaat over het maken van al die tijd uw tijd waard, "zegt Grant. "In WorkLife nemen we luisteraars mee in de hoofden van een aantal fascinerende mensen op een aantal echt ongewone plaatsen. Het doel is om te laten zien hoe we creatiever, betekenisvoller en genereuzer kunnen leven op het werk."

Bron: TED.com / adamgrant.net

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven