Vitra Circle levert originals met garantie

Vitra Circle levert originals met garantie

Authentiek en origineel design van het Zwitserse meubelmerk Vitra krijgt bij de Vitra Circle een tweede kans, mét twee jaar garantie.

Vitra design meubelen bestaan al sinds 1950. De klassiekers van ontwerpers als Ray & Charles Eames, Jean Prouvé en Alexander Girard zijn niet meer weg te denken uit de geschiedenis van de hedendaagse vormgeving. Designers als Hella Jongerius, Konstantin Grcic en de Franse broers Erwan en Ronan Bouroullec vulden de laatste jaren de indrukwekkende collectie meubelstukken voor thuis- en kantoorgebruik aan.

In de loop van een jaar groeit de Vitra voorraad met honderden producten waaronder heel wat showroomartikelen, producten met lichte transportschade, foute bestellingen of leveringen. In het verleden verkocht Vitra deze producten tijdens haar jaarlijkse uitverkoop. Ze werden aangeboden in de staat waarin ze zich bevonden. Soms vuil of licht beschadigd. Vitra gooit het met het opstarten van de Vitra Circle shop over een iets andere boeg.

In de Vitra Circle shop worden de objecten die terugkomen in ere hersteld, gerestaureerd en gereinigd alvorens weer op de markt te komen. De opgeknapte objecten krijgen bovendien een garantiebewijs van twee jaar. 

Bron: Vitra

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven