Offices for You eerste winnaar Coworking Wellbeing Award

Offices for You eerste winnaar Coworking Wellbeing Award

Offices for You uit Amsterdam is de eerste winnaar van de Coworking Wellbeing Award. Het is volgens Workthere wereldwijd de aanbieder van flexibele kantoren die het beste wellbeing van haar medewerkers stimuleert.

Workthere is een start-up die de mondiale vastgoedconsultant Savills in februari 2017 heeft gelanceerd om bedrijven te helpen bij het vinden van flexibele, coworking en serviced kantoorruimtes in Europa, Amerika en Azië. Workthere is een volledig nieuwe makelaarsdienst en website-platform – www.workthere.nl – dat een uitstekende technologische ervaring combineert met hoogwaardig persoonlijk advies. Workthere is een gratis service voor gebruikers en biedt een overzicht van de volledige flexibele kantoorruimtemarkt.

Steeds meer bedrijven zien het belang en het effect van een gezonde werkomgeving op het welzijn en de productiviteit van haar medewerkers. Met het onderzoek ‘Wellbeing Within Flexible Offices’ heeft Workthere gekeken wat 103 aanbieders van flexibele kantoren in de UK, de VS, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Ierland doen om het welzijn te stimuleren. Met de Coworking Wellbeing Awards wil Workthere de aanbieders die uitblinken in wellbeing in het zonnetje zetten. De prijs wordt dit jaar voor het eerst toegekend en zal jaarlijks terugkeren.

Om tot een ranglijst te komen heeft het Global Workthere Research team de resultaten van het onderzoek geanalyseerd. Dit team bestaat uit Georgina Dillon en Jess Alderson. In het onderzoek is de werkomgeving beoordeeld op onder andere: gebruik van de ruimte, verlichting en luchtkwaliteit, wellbeing evenementen en workshops en wellbeing voorzieningen.

Naast Offices for You (zie openingsfoto) staan er nog twee Amsterdamse aanbieders in de top 10: A’DAM&Co.work (4) en Merin (5).

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven