Thijs Fennis nieuwe segmentdirecteur Industry & Manufacturing ISS Facility Services

Thijs Fennis nieuwe segmentdirecteur Industry & Manufacturing ISS Facility Services

Thijs Fennis (35) is benoemd tot segmentdirecteur Industry & Manufacturing bij Smart WorkPlace partner ISS Facility Services. Fennis volgt daarmee Bob Lebbink op die deze functie de afgelopen twee jaar op interimbasis vervulde.

Fennis, die op 1 januari start in zijn nieuwe functie, is sinds december 2016 werkzaam voor ISS en op dit moment eindverantwoordelijk voor de activiteiten binnen het Excellence Center waaronder Transities, HSE-Q (Health, Safety, Environment & Quality), Service Excellence en Operational Excellence. Daarvoor was hij werkzaam in verschillende functies binnen de Randstad Groep Nederland, o.a. als procesmanager en als senior operationeel manager voor Tempo-Team. Fennis is daarnaast gecertificeerd als Master Black Belt Lean.

In de afgelopen drie jaar heeft ISS een belangrijke transformatie ondergaan van een groot schoonmaakbedrijf naar een serviceorganisatie voor grote landelijke en internationale opdrachtgevers waaraan integrale facilitaire diensten worden geleverd. Daarin is ISS verantwoordelijk voor het management en de coördinatie, de organisatie en de levering van de facilitaire dienstverlening, waarin meerdere services (zoals catering, schoonmaak, receptiediensten en technische services) worden aangeboden. Fennis wordt verantwoordelijk voor de klanten in het segment Industry & Manufacturering, waarin ISS een prominente speler is.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven