SKF verlengt samenwerking met ISS Facility Services

SKF verlengt samenwerking met ISS Facility Services

Onlangs werd de huidige samenwerking tussen SKF en ISS Facility Services verlengd met tenminste drie jaar. SKF staat voor Svenska Kullagerfabriken (Zweedse Kogellager Fabriek) en is in Nederland gevestigd in Houten.

ISS werkt inmiddels 12 jaar voor SKF, wereldwijd leverancier van lagers en eenheden, afdichtingen, smeersystemen en diensten zoals technische ondersteuning, advisering, training en onderhoudsactiviteiten, en voert een breed scala van facility management diensten uit. De locatie in Houten is het nieuwe visitekaartje van SKF met een prominente plek voor Research & Development. De nieuwe locatie biedt ISS en SKF de mogelijkheid om de samenwerking op het gebied van Integrale Facility Services verder door te ontwikkelen. Met de verhuizing naar Houten in het vooruitzicht hebben ISS en SKF al in een vroeg stadium de ontwikkelmogelijkheden in kaart gebracht en dit vertaald naar een modern en toekomstbestendig FM dienstverleningsconcept voor SKF. ISS werkt daarbij aan een betere beleving van de medewerkers en gasten van SKF waarbij een toenemende klanttevredenheid het begin- en eindpunt vormen.

De nieuwe samenwerking werd tijdens een officieel tekenmoment in het nieuwe pand van SKF in Houten bezegeld door Edu Peek, algemeen directeur ISS Facility Services (links op de foto) en Bernie van Leeuwen, countrymanager SKF (rechts op de foto).

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven