Japke-d. Bouma mist bij werkgevers open kantoortuin-spijtoptant  

Japke-d. Bouma mist bij werkgevers open kantoortuin-spijtoptant  

NRC-columniste Japke-d. Bouma trekt al jaren ten strijde tegen – onder meer – de open kantoortuin. Ze was dan ook grotendeels tevreden met De Monitor van maandag 24 februari. Ze miste echter nog wel een ‘bekeerde’ werkgever.

In de column ‘Wanneer stoppen we met de kantoortuin’, die afgelopen dinsdag 25 februari in de NRC verscheen, concludeert Japke tevreden “dat ze nu ineens een gezaghebbend, onafhankelijk journalistiek medium aan haar zijde” heeft in haar ongenoegen over de open kantoortuin. Ze vond het jammer dat De Monitor haar niet had geïnterviewd. Dat werd in het programma echter ruimschoots goedgemaakt door het feit dat ze nu gezelschap heeft van bedrijfsartsen, architecten, ergonomen en wetenschappers.

Het enige dat Japke miste in De Monitor was een werkgever die ruiterlijk toegaf dat hij zich had vergist bij het onderbrengen van zijn personeel in een open kantoortuin. Zelf heeft ze naar eigen zeggen zo’n werkgever ook nog nooit gesproken. Mocht er toch een werkgever zijn, die tegen de trend van open kantoortuinen durft in te gaan, dan wil ze hem graag het woord geven.

Lees meer over dit onderwerp:

 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven