Reboarding komende weken centraal thema bij Smart WorkPlace

Reboarding komende weken centraal thema bij Smart WorkPlace

Wanneer na de lockdown werken op kantoor weer op gang komt, moeten medewerkers weer ‘gereboard’ worden. Daarom besteedt Smart WorkPlace de komende weken veel aandacht aan dit thema.

Door de coronacrisis moest het overgrote deel van de medewerkers van organisaties gedwongen thuiswerken. Wanneer de lockdown stap voor stap van het slot gaat, zal ook het werken op kantoor weer op gang gaan komen. En moeten medewerkers weer ‘gereboard’ worden. Dit Reboarding stelt organisaties voor uiteenlopende uitdagingen:

  • Hoe organiseer ik mijn kantoor in de anderhalvemetermaatschappij? Wat betekent dat voor mijn bezettingsgraad en indeling?
  • Welke maatregelen moet ik nemen zodat mijn medewerkers veilig en gezond kunnen werken?
  • Wat betekent dit voor de eisen aan de facilitaire dienstverlening op het gebied van soft services zoals catering en schoonmaak?
  • In hoeverre blijft thuiswerken een vast onderdeel van de manier van werken en wat betekent dat voor de aansturing?

Als Smart WorkPlace vatten we dit samen onder het thema ‘Reboarding’, een term in lijn met gangbare HR-begrippen als onboarding en offboarding. De komende weken gaat Smart WorkPlace uitgebreid aandacht besteden aan initiatieven op het gebied van Reboarding. ‘Reboarding’ zal ook het thema worden van het zesde nummer van Smart WorkPlace, dat eind mei eerst als digitaal magazine wordt uitgebracht en in de loop van juni fysiek naar de dan hopelijk deels weer geopende kantoren zal worden verstuurd.

Mocht u initiatieven op het gebied van Reboarding hebben, dan kunt u een bericht hierover sturen naar redacteur Peter Bekkering, peter@smartwp.nl. Alle berichten lezen over Reboarding? Click dan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven