Zesde editie Smart WorkPlace heeft als thema 'Reboarding' 

Zesde editie Smart WorkPlace heeft als thema 'Reboarding' 

De zesde editie van het Smart WorkPlace magazine is verschenen en heeft als thema ‘Reboarding’. Het nummer verschijnt vooralsnog alleen digitaal. 

“Laten we tijdens en na het reboarden verkennen hoeverre thuiswerken werkt, maar niet vergeten wat er te halen is uit een ‘gewone’ dag op kantoor vol onverwachte ontmoetingen.” Deze oproep uit de editorial van Rianne Appel-Meulenbroek, universitair hoofddocent in Corporate Real Estate & Workplace aan de Faculteit Bouwkunde van de TU Eindhoven, in het zesde nummer van Smart WorkPlace, geeft treffend aan in welke bijzondere omstandigheden we ons momenteel bevinden.

Een omstandigheid die allereerst is terug te zien in de vorm van de uitgave. Waar lezers tot voorheen gewend waren aan een printuitgave, hebben de uitgevers van Smart WorkPlace er ditmaal bewust voor gekozen de editie als PDF aan te bieden.

Wanneer wordt ingezoomd op de inhoud, is duidelijk dat er in vergelijking met de eerdere vijf edities veel continuïteit is. Zo wordt het leidend thema, Reboarding, gedegen uitgewerkt middels een overzichtsartikel, waarin TwynstraGudde vijftien facilitair professionals interviewt over de overwegingen en keuzes die zij maken bij de ingebruikname van het 1,5 meter kantoor. De uitdagingen in de praktijk komen ook terug in drie interviews met ISS, VRF en Breedweer.

SWP #6 besteedt – net als eerdere edities – niet alleen aandacht aan het thema, maar ook aan andere onderwerpen. Zo gaan Koen Klijn en Mark Mobach in op de vraag naar gezonde gebouwen en naar de factoren die dat bepalen. En legt Wianne Reiling uit hoe sensoren helpen de Frisse Scholen ambities van de NUOVO Scholengroep te realiseren.

SWP #6 is hier te downloaden. Wilt u ook toekomstige digitale uitgaven van Smart WorkPlace ontvangen? Click dan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven