Een nieuwe kijk op de werkomgeving

Een nieuwe kijk op de werkomgeving

Hoe zorg je er als organisatie voor dat je kantoor niet alleen Covid-19 proof is, maar ook futureproof? Smart WorkPlace partner RoyalHaskoningDHV stelde een whitepaper samen met aandachtspunten en richtlijnen.

De veilige heropening van kantoren in de nasleep van de Covid-19 crisis stelt organisaties voor directe uitdagingen. Hoe faciliteer ik veilig werken? Welke activiteiten kunnen het beste plaatsvinden in het anderhalvemeterkantoor? Op langere termijn moeten fundamentelere vragen worden beantwoord. Wat gebeurt er met de balans tussen fysiek en digitaal werken? Hoe vertalen we dat naar een ideale omgeving die talent aantrekt en behoudt, productiviteit verhoogt en creativiteit en innovatie de ruimte biedt om te bloeien? Wat is de impact op de fysieke werkruimte? Zijn er mogelijkheden om vastgoedportefeuilles af te slanken?

Met de juiste aanpak is dit een ideale kans om opnieuw te bekijken en te identificeren wat het doel is van uw kantoorruimte, om alternatieve flexibele regelingen te onderzoeken en te evalueren welke daarvan het beste in uw mensen naar boven brengt en concrete waarde toevoegt voor uw onderneming. De Engelstalige whitepaper Rethinking the purpose of workplaces; How to ensure your offices are not just Covid-19 proof, but future proof too identificeert belangrijke aandachtspunten bij het vormgeven van uw aanpak en biedt praktische richtlijnen voor de korte, middellange en lange termijn.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven