Integraal dataplatform monitort gebouwprestaties realtime

Integraal dataplatform monitort gebouwprestaties realtime

Smart WorkPlace partner Croonwolter&dros lanceert Truestate, een integraal dataplatform waarmee het bedrijf organisaties in staat stelt gebouwprestaties realtime te monitoren en blijvend te optimaliseren.

Met Truestate geven organisaties medewerkers controle over hun eigen werkomgeving. En krijgen beheerders of eigenaren de technische gebouwprestaties en de financiële performance van hun vastgoed beter onder controle.

  • Inzicht in gebouwprestaties en verbeterpotentieel
  • Optimale Total Cost of Ownership (TCO) en hogere vastgoedwaarde
  • Sturen op duurzaamheidsdoelstellingen
  • Tevreden, vitale medewerkers en een gezondere werkomgeving

Volgens Croonwolter&dros krijgen organisaties met Truestate de prestaties en de TCO gegarandeerd op orde. Daarom spreekt Croonwolter&dros samen met organisaties performance levels af, die kunnen worden vastgelegd in een prestatiecontract.

Croonwolter&dros hanteert bij Truestate de zgn. Triple A Approach. Deze bestaat uit drie stappen:

  • Analyse: Croonwolter&dros meet en analyseert de huidige gebouwprestaties, en brengt het verbeterpotentieel in kaart.
  • Adopt: Croonwolter&dros neemt het beheer van jouw gebouwinstallaties over, op basis van afgesproken performance levels.
  • Advance: Optimalisatie van je gebouwprestaties op de lange termijn. Blijvend ‘in control’. Gegarandeerd.

Voordelen voor gebruikers

Van het reserveren van een vergaderruimte tot het instellen van de temperatuur op je werkplek. Met de Truestate App geef je medewerkers controle over hun eigen werkomgeving geïntegreerd en op meerdere devices beschikbaar.

Truestate zorgt voor een snelle implementatie en een vlekkeloze lancering met hulp van een team van experts. In totaal zijn er op dit moment meer dan 60 functionaliteiten beschikbaar voor de app. Om je een indruk te geven vind je hier een greep uit de mogelijkheden. 

Samen met jou bekijken we graag welke functionaliteit voor jouw organisatie interessant is. Werken er bijvoorbeeld veel expats op een van je kantoren? Dan is het misschien handig als ze ook in de app kunnen zien welke winkels er in de buurt zitten. Of meteen een taxi kunnen bestellen.

Voordelen voor gebouwbeheerders

De bezettingsgraad. De energieprestaties. De schoonmaak. Met Truestate kun je het gebouwbeheer op alle fronten optimaliseren. Compliant met klimaatdoelstellingen en wettelijke regelgeving.

Als facilitair manager hoef je niet langer beslissingen te nemen op basis van aannames, maar kun je sturen op basis van data en feiten. Hier een greep uit de voordelen van het Truestate platform.

Voordelen voor gebouweigenaren

Als gebouweigenaar wil je dat je vastgoed niet alleen vandaag rendeert, maar morgen nog steeds. Met Truestate kun je technische risico’s beter beheersen. De kosten onder controle houden. Het risico op leegstand minimaliseren. En de bezettingsgraad op peil houden.

Daarmee stelt Truestate asset managers in staat gericht te sturen op een hogere huurderstevredenheid. Want de bezettingsgraad van een gebouw, de waarde van een pand, de financiële prestaties van je totale vastgoedportefeuille… die hangen daar allemaal mee samen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven