SUB nieuwe partner Smart WorkPlace

SUB nieuwe partner Smart WorkPlace

Steeds meer organisaties (h)erkennen dat zij kunnen profiteren van de positieve effecten van een duurzaam imago. Dat stellen Babs Mammen en Jeroen Zonneveld van SUB, de nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Sustainable Boost voor de werkomgeving van de toekomst?

"De ontwikkelingen liggen in een gezamenlijke aanpak met alle betrokken stakeholders (klanten, relaties, leveranciers). Door vanuit ketensamenwerking en partnerschap de verplichtingen op te pakken die duurzaamheid momenteel en in de toekomst met zich mee brengt. Zie hier voor een overzicht van de verplichtingen."

Een kans die ook steeds meer wordt (h)erkend door organisaties, is dat zij naast het voldoen aan wetgeving kunnen profiteren van de positieve effecten die een duurzaam imago met zich mee brengt."

Welke rol kan Sustainable Boost daarbij spelen?

"Met onze kennis en tools dragen wij bij aan een gezonde betekenisvolle bedrijfsvoering voor jouw organisatie en garanderen wij betrokken loyale stakeholders, aantrekkelijk werkgeverschap en continuïteit van jouw organisatie. Hoe we dat doen? Door binnen drie maanden jouw duurzaamheidsplan te realiseren, waarin strategie vertaald wordt in concrete duurzaamheidsmaatregelen, die gekoppeld zijn aan de Sustainable Development Goals (SDG’s)."

Waarom is het belangrijk voor Sustainable Boost om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?

"Organisaties vinden het lastig om verwachtingen en belangen van stakeholders te vertalen naar gekwantificeerde duurzaamheidsambities en -prestaties. Door te participeren in platforms zoals Smart WorkPlace willen wij organisaties hiermee helpen. Wij zijn de autoriteit op verduurzaming van de bedrijfsvoering van organisaties en bieden op een pragmatische en laagdrempelige wijze kennis en een totaaloplossing."

 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Meer artikelen van SUB │ Sustainable Boost

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven